Advocaten

Mr. P.C.M. (Peter) Dirven

Peter Dirven

Mr. Dirven heeft ruim 30 jaar ervaring als advocaat. Na zijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft hij veel praktijkervaring opgedaan. De nadruk ligt op familiezaken, waaronder echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan en het maken van alimentatieberekeningen.

Daarnaast is hij thuis in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht.

Sinds 2009 is Peter Dirven geregistreerd mediator. Hij werkt samen met Bascule Groep te Veghel.

Mr. Dirven staat cliƫnten bij om geschillen op verschillende terreinen te beslechten. Indien mogelijk door middel van minnelijke regeling, zo nodig via een gerechtelijke procedure bij de rechtbank.

Mr. Z. (Ziya) Yeral

Ziya Yeral

Mr. Ziya Yeral is na zijn studie Rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als advocaat aan de slag gegaan. Sinds 2006 werkt hij samen met mr. Dirven. In 2009 is hij tot de advocatenmaatschap toegetreden.

Mr. Yeral is overtuigend in de rechtszaal en maakt gebruik van scherpe analyses. Hij is thuis op het gebied van (internationaal) strafrecht, zoals deelneming aan criminele organisatie, moord en doodslag. Maar ook is hij gespecialiseerd op het gebied van jeugdstrafrecht, verkeersstrafrecht en economisch strafrecht.

Daarnaast behandelt hij zaken binnen het civiele recht, bestuursrecht en personen- en familierecht.

Mr. Yeral is verbonden aan de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en aan de European Crimininal Bar Association (ECBA). Daarnaast is mr. Yeral verbonden aan de Vereniging van Cassatierechtadvocaten in Strafzaken (VCAS).